Angolul is olvasható a BEAC honlapja

2020.10.07.
Angolul is olvasható a BEAC honlapja
Az egyetemi sportegyesület weboldala könnyen kezelhető és áttekinthető designt kapott, emellett új rovatok is segítik a tájékozódást.

Az átalakítás a fiatalos és lendületes design mellett számos más újítást is hozott magával. A változások okai részben a hallgatók, sportolók internetes tájékozódási szokásai, részben pedig a kialakult vírushelyzet. 

A honlapon megtalálható új funkciók megkönnyítik és biztonságosabbá teszik az egyesületben és az ELTE-n sportolók mindennapjait. A könnyen átlátható, felhasználóbarát felületen egy kattintással elérhető az online bérletvásárlás funkció, vagy a naprakész edzésnaptár, melyből könnyedén válogathatnak a sportolni vágyók.

Elkészült a honlap angol változata is, így a külföldi hallgatók is könnyedén eligazodnak a sportolási lehetőségek között. Természetesen az új funkciók mellett a honlapon megtalálhatók a szakosztályi illetve sportági információs oldalak, az egyesülettel kapcsolatos hírek, információk, edzéshelyszínek, valamint a klub történetével is találkozhatnak az érdeklődők.