Antall József Nyári Egyetem

2017.03.03.
Antall József Nyári Egyetem
Az Antall József Tudásközpont 2017. július 3-14. között Budapesten rendezi meg az Antall József Nyári Egyetemet, melyre május 31-ig lehet jelentkezni.

A kéthetes képzés a Visegrádi Együttműködést helyezi középpontba, ahol a résztvevők történelmi, gazdaságpolitikai, energiapolitikai, kutatói, kül- és biztonságpolitikai, valamint kulturális szempontból vizsgálják a régió országait és a közöttük működő együttműködéseket. A szakmai eszmecsere mellett a program célja, hogy interkulturális párbeszéd alakuljon ki a különböző országokból érkező diákok között. Az angol nyelvű rendezvényen 21 és 35 év közötti MA és PhD hallgatók, valamint végzett kutatók vehetnek részt.

A programra 50 fő jelentkezését várják az alábbi országokból: Albánia, Örményország, Ausztria, Azerbajdzsán, Fehéroroszország, Bosznia és Hercegovina, Horvátország, Grúzia, Magyarország, Olaszország, Macedónia, Moldova, Montenegró, Lengyelország, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Cseh Köztársaság, Ukrajna. (Más országokból is elfogadnak jelentkezéseket, azonban a teljes ösztöndíjat ezekben az esetekben nem tudják garantálni.)

Bővebb információ

Felhívás