Arenberg-díj - felhívás

2019.11.19.
Arenberg-díj - felhívás
A Coimbra Csoport egyetemi hálózat közzétette idei pályázati felhívását volt Erasmus-hallgatók számára. A díj összege 5000 euró, amelyet a nyertes pályázó egy összegben kap meg. Jelentkezési határidő: november 30.

Az Arenberg-díjra az Eötvös Loránd Tudományegyetemen bármely mesterszakon frissen végzett hallgató pályázhat, aki a benyújtási határidőt megelőző egy évben, 2018. november 30. és 2019. november 30. között szerezte meg diplomáját, és korábban cserehallgató volt Erasmus ösztöndíjjal egy másik, a Coimbra Csoporthoz tartozó egyetemen. A benyújtott pályázat csak akkor érvényes, ha a hallgató mindkét kritériumnak megfelel. A Coimbra Csoport tagjai itt tekinthetők meg.

A pályázat benyújtásának feltételei:

  • jelentkezési lap kitöltése (“Template to accompany applications”), mely letölthető a díj oldaláról
  • egy négy oldal terjedelmű, angol nyelvű írás elkészítése, melyben a hallgató bemutatja a szakdolgozatát, valamint azt, hogy az Erasmus csereprogram milyen mértékben járult hozzá szakdolgozata megírásához és tanulmányai elvégzéséhez

A pályázat benyújtásának módja: 

  • elektronikus úton erre az e-mail címre
  • a tárgyban szerepeljen: NÉV_Arenberg-díj

A pályázat benyújtásának határideje: 2019. november 30. éjfél

Minden egyetem maximum három pályázó anyagát továbbíthatja a Coimbra Csoport központjába. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem bírálóbizottsága ezért három, ELTE-s hallgató által benyújtott pályázatot választ ki, és ezeket küldi tovább a Coimbra Csoporthoz a második fordulóba. Minden pályázó értesítést kap az ELTE RK Nemzetközi Stratégiai Irodától, hogy a három továbbküldésre kiválasztott pályázat között van-e az anyaga. A Coimbra Csoport 2020. március végén hirdeti ki a pályázat nyertesét.

További információ itt és itt.