Arenberg-díj volt Erasmus-hallgatók számára - pályázati felhívás

2016.10.21.
Arenberg-díj volt Erasmus-hallgatók számára - pályázati felhívás
A Coimbra Csoport egyetemi hálózat közzétette az idei évre az Arenberg-díjra szóló pályázati felhívását volt Erasmus-hallgatók számára.

A díj összege EUR 5000, amelyet a pályázatban nyertes hallgató egy összegben kap meg.


Ki pályázhat?

  • Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen bármely mesterszakon frissen végzett hallgató, azaz aki a benyújtási határidőt megelőző egy évben, 2015. november 30. és 2016. november 30. között szerezte diplomáját
    és
  • korábban cserehallgató volt Erasmus-ösztöndíjjal egy másik, a Coimbra Csoporthoz tartozó egyetemen. A Coimbra Csoport tagjai a http://www.coimbra-group.eu/home/map címen tekinthetők meg.

A benyújtott pályázat csak akkor érvényes, ha a hallgató mindkét kritériumnak megfelel.

Mit tartalmazzon a pályázat?

  • egy négy oldal terjedelmű, angol nyelvű írást, amelyben a hallgató bemutatja a szakdolgozatát, valamint azt, hogy az Erasmus csereprogram milyen mértékben járult hozzá szakdolgozata megírásához és tanulmányai elvégzéséhez.

Mi a határidő?

A pályázat beérkezésének határideje: 2016. november 30., 24:00

Milyen módon nyújtható be a pályázat?

Mi történik a pályázat benyújtása után?

  1. Minden egyetem maximum három pályázó anyagát továbbíthatja a Coimbra Csoport központjába. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem bírálóbizottsága ezért három, ELTE-s hallgató által benyújtott pályázatot választ ki, és ezeket küldi tovább a Coimbra Csoporthoz a második fordulóba.
  2. Minden pályázó értesítést kap az ELTE RK Nemzetközi Irodától, hogy a három továbbküldésre kiválasztott pályázat között van-e az anyaga.
  3. A Coimbra Csoport 2017. március végén, április elején hirdeti ki a pályázat nyertesét.


További részletes információ a Coimbra Group hivatalos honlapján érhető el.