Az EHÖK helyszínein folytatódik az adománygyűjtés

2022.03.08.
Az EHÖK helyszínein folytatódik az adománygyűjtés
Az egyetemi segélyakció során gyűjtött hatalmas mennyiségű adománynak köszönhetően az ELTE adománygyűjtő pontjai 2022. március 9-től 2022. március 15-ig átmenetileg bezárnak. 2022. március 16-tól az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat kari adománypontjain továbbra is várjuk a felajánlásokat.

Az ukrán háborúval kapcsolatos egyetemi segélyakció 2022. február 28-án indult: az elmúlt másfél hétben az ELTE számos gyűjtőponton várta az adományokat. Az egyetemi közösségtől rengeteg felajánlás érkezett a kisebb adományoktól kezdve a teherautónyi szállítmányokig. Az egyetemi épületekben kialakított adománypontok megteltek. Munkatársaink jelenleg is rendszerezik a beérkezett felajánlásokat, valamint gondoskodnak a szállítás megszervezéséről, emiatt az adománypontok március 9. és 15. között nem fogadnak felajánlásokat.

2022. március 16-án indul a gyűjtés következő fázisa: az adományokat (elsősorban tartós élelmiszer, higiéniai szerek, gyermek-élelmiszerek, tisztálkodási szerek) a továbbiakban az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat kari adománygyűjtő pontjain várják, amelyek listája itt elérhető.   

Az ELTE ezúton is köszöni a rengeteg felajánlást, támogatást és önkéntes munkát.

Az ELTE segélyakcióiról itt talál információkat.