Az ELTE jó tanuló – jó sportolója 2013

A pályázat célja a hallgatók ösztönzése a szellemi és fizikai képességek folyamatos fejlesztésére, a fair-play szellemének ápolása, az ELTE-s identitás megerősítése és a legkiválóbbak méltó elismerésben részesítése. Benyújtási határidő: 2013. február 4.

Az ELTE EHÖK, ELTE PPK ESI és ELTE-BEAC ösztöndíj pályázatot ír ki „Az ELTE jó tanuló – jó sportolója” cím elnyerésére. A pályázat célja a hallgatók ösztönzése a szellemi és fizikai képességek folyamatos fejlesztésére, a fair-play szellemének ápolása, az eredményes tanulásra és magasabb szintű sportolásra való ösztönzés, az ELTE-s identitás megerősítése és a legkiválóbbak méltó elismerésben részesítése. A kiírásban legfeljebb öt hallgató díjazható, az ösztöndíj elnyerése pénzjutalommal jár. A pályázat benyújtási határideje: 2013. február 4. 20:00 óra. A pályázatot elektronikus úton a sport@ehok.elte.hu címre kell leadni.

Pályázhatnak az ELTE-s hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgatók, akik még nem lépték túl a 16. aktív félévüket (kivéve azok, akik az egyetemmel 2012. szeptemberben létesítették). A beadás feltételei: legalább első osztályú országos szintű sportversenyen való részvétel (beleértve az egyetemi országos bajnokságokat is), az előző két aktív félévben legalább 35 teljesített kredit.

„Az ELTE jó tanuló – jó sportolója” cím díjátadó ünnepsége 2013 februárjában lesz az ELTE Sportévnyitójával egybekötve.

Bővebben az ösztöndíjról az ELTE Online-on

A részletes kiírás az ELTE EHÖK oldalán olvasható.

Űrlap

2013.01.11.