Bárczi Doktori Konferencia

Bárczi Doktori Konferencia
06/17

2021. június 17. 10:00 - 12:00

online

06/17

2021. június 17. 10:00 - 12:00

online


Az ELTE BGGYK-n 2011 óta minden évben megrendezett konferencia célja, hogy a Kar oktatóinak lehetőséget adjon kutatásaik bemutatására.

Idén a Kar három PhD-hallgatója ismerteti doktori kutatását és legfőbb eddigi eredményeit. A prezentációkat követően rövid beszélgetésre kerül sor, melyből a doktorandusz/jelölt a munkáját segítő ötleteket tud meríteni, ugyanakkor a még doktori képzésük előtt álló hallgatók és kollégák facilitáló ismeretekhez juthatnak. 

Pichler Zsófia mentális zavarban érintett szülők gyermekeinek helyzetét vizsgálja az ellátórendszerben, Dunás-Varga Ildikó a fogyatékossággal élő személyek foglalkoztatásának jellegzetességeiről beszél, Svastics Carmen a fogyatékossággal élő emberek munkaerőpiaci integrációjának kritikai diskurzuselemzését ismerteti. 

Az online esemény csatlakozási linkjét a szervezők, a konferenciát megelőző napon fogják emailben kiküldeni a barczi-oktkut@listbox.elte.hu címre. A rendezvénnyel kapcsolatban felmerülő kérdést, illetve a karon kívüli részvételi szándékot a tudomany@barczi.elte.hu címre kérik jelezni.

 

Meghívó és részletes program