Bezárnak az ELTE sporttelepei

2020.11.12.
Bezárnak az ELTE sporttelepei
Bár a járvány újabb hulláma miatt a helyszíni edzések elmaradnak, a BEAC online tréningekkel a korlátozások idején is segíti az ELTE polgárait egészségük megőrzésében. 

A BEAC és az ELTE Sport Kft. vezetősége a járvánnyal kapcsolatos kormányrendeletet figyelembe véve 2020. november 11-től várhatóan december 10-ig bezárja Bogdánfy utcai és a Mérnök utcai sporttelepeit az amatőr sportolók előtt. A versenyrendszerben szereplő sportágak edzései várhatóan a BEAC csarnokban működnek tovább, amint az ELTE Sport Kft. lehetővé teszi az újra nyitást.

A Bogdánfy úti konditerem november 11. szerdától legalább 30 napig zárva tart. A jelenleg érvényes bérleteket befagyasztják, az újra nyitást követően pedig meghosszabbítják. November 11-től az ELTE gyakorló gimnáziumainak (Apáczai, Trefort, Radnóti) ide szervezett órái is elmaradnak. A dolgozói edzések is minden helyszínen szünetelnek, az órákat online formában folytatják tovább.

A BEAC szakosztályai jelenleg azon dolgoznak, hogy az elkövetkezendő 30 napra se hagyják az ELTE munkatársait és hallgatóit testmozgás nélkül. 'Sport mindenkor' jeligével folytatják aerobik, jóga és erőnléti edzéseiket online formában.

Az online jógaórákról ITT, az online aerobik edzésekről ITT olvashat.

További információk, fejlemények a BEAC honlapján, illetve a Facebook-oldalán