Bolyai 25 – A Bolyai Szakkollégium 25 éves alumni találkozója

2017.09.28.
Bolyai 25 – A Bolyai Szakkollégium 25 éves alumni találkozója
Az ELTE Bolyai Szakkollégiuma idén ünnepli fennállásának 25 éves évfordulóját, amelynek apropóján egész napos alumni találkozót szerveztek. A rendezvény megvalósítását az ELTE Alumni Központ támogatta.

A szeptember 9-én, szombaton, az Aula Magnában megrendezett egész napos rendezvényre a szervezők minden egykori és jelenlegi szakkollégistát szeretettel hívtak. A találkozón köszöntőbeszédet mondott Kürti Jenő kollégiumigazgató, Vékás Lajos, az ELTE egykori rektora, Szalay Péter, az ELTE rektorhelyettese, a Kollégium egykori igazgatója, Horváth Zoltán, a TTK dékánja, valamint Pataky Csilla, az ELTE alumni menedzsere is. Ez követően egykori bolyais kollégisták – Schlett Katalin (biológus), Tarczay György (vegyész) és Derényi Imre (fizikus) - a Baráti Kör elnökségi tagjai, és Galácz András, a Kollégium korábbi igazgatója, a Bolyai Kollégiumért Alapítvány elnöke tartottak előadást. 

Az ünnepi fogadást délután – immár a Kollégium épületében – további előadások követték. Az eseményt az ELTE BTK Zenei Tanszékének alumni kórusa, a Musica Nostra kórus páratlan előadása színesítette (Orbán György: 6. Mise- Kyrie, Gloria; Zombola Péter- Vajda János: Éjjelek; Barabás Árpád-Rab Zsuzsa: Ráolvasó című műveket adták elő).

A részletes programról bővebben itt olvashat.

ELTE Alumni
Facebook

Bolyai Kollégium 25 éves

Bolyai Kollégium 25 éves

0

/

0

0

/

0