CEEPUS Freemover egyéni mobilitási pályázatok az őszi félévre

2017.07.10.
CEEPUS Freemover egyéni mobilitási pályázatok az őszi félévre
A Tempus Közalapítvány pályázatot hirdet a CEEPUS Ösztöndíjprogramban a 2017/18-as tanév őszi félévére. A Freemover pályázati fordulóban Bulgária, Horvátország, Montenegró és Szlovákia felsőoktatási intézményeiben töltött tanulmányi vagy oktatási célú mobilitási ösztöndíj pályázható.

A Freemover pályázatokat 2017. július 1-től kezdve lehet feltölteni a központi pályázati felületre. A jelentkezés kizárólag online zajlik. A pályázat beadása és a megpályázott időszak kezdete között legalább másfél hónapnak kell lennie.

Bővebb információk a pályázás menetéről és a csatolandó dokumentumokról a Tempus Közalapítvány honlapján érhetők el.

A CEEPUS programban az ösztöndíjat minden esetben a fogadó ország biztosítja a támogatott pályázóknak. A pályázatok elbírálásával, ösztöndíjazással, kinti tanulmányokkal/oktatással, fogadó intézmény keresésével kapcsolatban a fogadó ország nemzeti irodájánál érdeklődhetnek.

Az ösztöndíjak aktuális összegei, a fogadó országok nemzeti irodáinak elérhetőségei, ill. egyéb hasznos információk a központi pályázati felületen az egyes országok linkjére kattintva találhatók. A Network menüpont alatt az egyes országok aktív CEEPUS kapcsolatokkal rendelkező intézményeinek listája is megtalálható.