CELSA kutatási pályázat

2017.01.31.
CELSA kutatási pályázat
2017. január 31-én elindult a CELSA Research Fund pályázata: olyan projekteket várnak, melyekben a CELSA partnerintézményeinek kutatói működnek együtt. A pályázatok leadási határideje: 2017. május 2.

Az elkövetkezendő három évben a CELSA körülbelül harminc kollaborációs projekt elindítását tervezi. A pályázat egyik feltétele, hogy a projektekben minimum két olyan kutatónak kell részt vennie, akik a szervezet más-más partnerintézményeiből érkeznek, de egyikük mindenféleképpen a Leuveni Egyetem munkatársa. A program távolabbi célja továbbá az, hogy a támogatott projektek később más páneurópai kutatási és innovációs alapok – mint például a Horizon 2020 – pályázatain is sikerrel szerepeljenek

A Leuveni Katolikus Egyetem kezdeményezésére 2016 májusában alakult Prágában a Central Europe Leuven Strategic Alliance (CELSA) hálózata, amely a partneregyetemek közös kutatásokban való együttműködését támogatja. A szervezethez az Eötvös Loránd Tudományegyetem is csatlakozott, az alapító nyilatkozatot Mezey Barna rektor írta alá.

A CELSA Research Fundról további információk ezen az e-mailcímen kérhetők.

Részletes pályázati felhívás