Digitális lábnyom – Digitális mérföldkövek

Digitális lábnyom – Digitális mérföldkövek
11/26

2016. november 26. 10:00 - 16:30

ELTE PPK Aula (1075 Budapest, Kazinczy u. 23-27.)

11/26

2016. november 26. 10:00 - 16:30

ELTE PPK Aula (1075 Budapest, Kazinczy u. 23-27.)


2016. november 26-án ötödik alkalommal rendezi meg az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar, az Osztályfőnökök Országos Szakmai Egyesülete és a Tempus Közalapítvány a Digitális Pedagógus Konferenciát. A tanácskozást Demetrovics Zsolt, a PPK dékánja nyitja meg.

Idén a Digitális Nemzedék konferenciasorozat és a Digitális Pedagógus konferenciasorozat is jubileumi évfordulóhoz érkezik: a két rendezvénysorozat közös napja ebben az évben is lehetőséget teremt a párbeszédre a pedagógusok, oktatáskutatók, nevelésszociológusok, pszichológusok, szociális szakemberek, szülők és leendő tanárok között, hogy nem csupán az általuk tanított és nevelt digitális generációra igaz jelenségeket azonosítsák, de jó gyakorlatokkal és bemutatókkal is hozzájáruljanak a modern pedagógiai szemlélet és módszertani kultúra előmozdításához.

A konferencián többek között az alábbi kérdésekre keresik a választ a résztvevők: Melyek az elmúlt öt év legfontosabb digitális mérföldkövei? Milyen digitális lábnyomokat hagytunk magunk után az elmúlt időszakban? Merre tovább? Melyek a helyes irányok, jó megoldások, gyakorlatok? Miben áll a pedagógus szerepe az információs társadalomban, melyek a hagyományosan megőrzendő, illetve a változások által megkívánt új elemei?

Facebook

Digitális Pedagógus