Nyári diplomaosztók: Doktori avatások az ELTE-n

2019.06.13.
Nyári diplomaosztók:  Doktori avatások az ELTE-n
2019. május 30-án rendezték meg az összegyetemi doktori avatásokat az Aula Magnában. Jelen tanévben ünnepli 10. évfordulóját az ELTE Alumni Szervezet, melynek apropóján a frissen doktorált hallgatók ELTE címeres alumni fémktűzőt kaptak ajándékba.

Az ünnepségeket a Himnusszal nyitották meg. Ezt követően Dr. Borhy László rektor a szenátus nevében beszédében köszöntötte a doktori avató ünnepségre összegyűlteket.  A ceremónián valamennyi dékán, illetve dékáni megbízott jelen volt. A friss doktorok a pédumra esküdtek fel, majd a kézfogások következtek. A hallgatók képviselője megköszönte a sok támogatást és ígéretet tett arra, hogy a frissen felavatott doktorok igyekezni fognak, hogy a nemzet hasznos tagjává válhassanak. A ceremónia a Nagyszombati Humnusszal zárult.  

Az ünnepeltek java része már az ünnepségen kitűzte gallérjára az igényes kidolgozású, arany színű, ELTE címeres Alumni fémkitűzőket, melyek első mintapéldányai az ELTE Alumni Központ tervei szerint, az ELTE Alumni Alapítvány közreműködésével készültek el, pályázati támogatásból.

Doktori avató ünnepség

Doktori avató ünnepség

0

/

0

0

/

0