Dolgozói Sporthét

Dolgozói Sporthét
05/09 - 05/15

2022. május 09. - 2022. május 15.

több helyszínen és online

05/09 - 05/15

2022. május 09. - 2022. május 15.

több helyszínen és online


Az elmúlt pár évet beárnyékolták a koronavírus okozta szigorítások, idén újra személyesen lehet részt venni az ingyenes programokon.

A szervező ELTE Karrierközpont pontgyűjtő játékra, egyéni és csapatversenyre, szervezett jelenléti és online edzésekre, közös kirándulásra, valamint különféle kihívások teljesítésére ösztönzi a munkatársakat.

A hét folyamán számtalan mozgásforma kipróbálható, különböző nehézségi szinteken. A tornatermi és online edzések (zsírégető edzés, jóga, pilates, alakformáló, spinning, kettleball, gerinctorna, közös futás) mellett idén újdonságként kerékpáros és természetjáró túrával is készülnek.

A Dolgozói héten minden évben nagyon népszerű a csapatverseny, ahol a munkahelyi közösségek közösen gyűjthetnek pontokat, a legjobb csapatokat értékes nyereményutalványokkal jutalmazzák. A pontgyűjtésben azok is részt vehetnek egyénileg, akik nem tudnak vagy nem akarnak csapatban indulni. A legtöbb munkatársat sportolásra motiváló dolgozó is nyereményutalványt kap. A családbarát kihíváson kifejezetten a családon belüli közös mozgást támogatják. Idén „Szép helyen sportoltam” címmel fotóversenyt is szerveznek.

A részletes programleírások, regisztrációs és pontozási információk elérhetők a Karrierközpont folyamatosan frissülő honlapján.