Dr. Lévai Dóra

Dr. Lévai Dóra
E-learning szakértő

Magyar nyelv és irodalom szakos, illetve magyar mint idegen nyelv szakos bölcsészként és pedagógusként tanulmányaimat 2008-tól az ELTE PPK Neveléstudományi Doktori Iskola ösztöndíjas hallgatójaként folytattam.

PhD szakmai gyakorlat keretében, 2010-ben, fél éven keresztül bekapcsolódhattam a Bolognai Egyetem Neveléstudományi Tanszékének munkájába. Kutatási területem jelentős részét a pedagógusok digitális kompetenciáinak felmérése, fejlesztése fedte le.

A sikeres doktori védésemet követően, 2015-ig az ELTE PPK Neveléstudományi Intézetében dolgoztam egyetemi adjunktusként, oktatás-informatikai területen.

A gyermekeimmel itthon töltött idő után az ELTE Oktatásfejlesztési és Tehetséggondozási Osztályához csatlakoztam e-learning szakértőként, ahol elsősorban oktatókat támogatok e-learninges módszertani kérdésekben, képzési segédanyagokat készítünk, az egyetemi oktatást támogató rendszerekhez és alkalmazásokhoz kapcsolódó képzéseket tartunk. Bízom benne, hogy a hozzám forduló oktatóknak és munkatársaknak olyan pedagógiai, módszertani támogatást tudok nyújtani, amellyel a digitális technológia eszköztárából válogatva, a saját hallgatóikkal folytatott munkát, illetve szakmai, kutatói tevékenységüket is színesebbé, eredményesebbé tehetik.