Econic Akcelerátor Program

2024.05.16.
Econic Akcelerátor Program
A Green Brother városi mobilitással, fenntartható és megújuló energiával, valamint körforgásos gazdasággal foglalkozó egyetemi kezdeményezések, startupok és PhD-projektek jelentkezését várja mentorprogramjába.

Az Econic Akcelerátor program keretében a fenntartható üzleti tanácsadással és befektetéssel foglalkozó Green Brother vállalat mentorálást, képzéseket és hálózatépítési lehetőségeket biztosít a kezdő vállalkozásoknak,  amellyel felépíthetik, bővíthetik vagy fejleszthetik cégüket, és akár a nemzetközi piacra is kiléphetnek. A programba elsősorban egyetemi spin-offok, PhD-projektek vagy startupok (TRL 4 + fejlettségi szint felett) jelentkezését várják. 

A 9 hónapos program három szakaszból áll, elsődleges nyelve az angol, másodlagos nyelve pedig a magyar és a spanyol.  A program 1. szakaszában a résztvevők üzleti validációt végeznek 6 hetes workshop-sorozat keretében, a második szakasz fókuszában a termékfejlesztés áll, célja egy prototípus elkészítése, a harmadik szakasz témája pedig az értékesítés.

Az egyes fázisok után a résztvevők egy része a befektetési bizottság döntése alapján továbbjut a következő fázisba, így biztosítva a fenntartható vállalat felépítésének nagyobb esélyét. A fejlődés előmozdítása és segítése érdekében a szervezők rendszeres ellenőrző üléseket tartanak, és háromhavonta kiértékelik a résztvevők teljesítményét. A végső befektetés értéke a 250.000 eurót is elérheti.

Jelentkezési határidő: 2024. május 31.

További részletek (angol nyelven)
Kapcsolat
Regisztráció