Egyetemi Kisokos a távoktatás idején

2020.04.20.
Egyetemi Kisokos a távoktatás idején
Az ELTE Szolgáltatási Igazgatóság munkatársai összegyűjtötték az Egyetem polgárai számára a járványhelyzet idején is elérhető támogató szolgáltatásokat.

Az ELTE Szolgáltatási Igazgatóság online Kisokosában egy helyen találhatóak mindazon információk, amelyekre az ELTE-polgároknak a jelenlegi járványügyi helyzetben, illetve a távoktatás és a távmunka során szükségük lehet.

A felület tartalmazza mindazon linkeket, amelyeken hiteles és naprakész információkat találunk a koronavírussal kapcsolatos hatósági intézkedésekről, a megelőzéshez szükséges lépésekről, illetve a teendőkről panaszok esetén. Ugyanebben a blokkban az Eötvös Loránd Tudományegyetem járványüggyel kapcsolatos rendelkezései és tájékoztatásai is elérhetőek.

A koronavírus-járvány miatt kialakult veszélyhelyzetben a távolléti oktatással, az elektronikus ügyintézéssel, továbbá az otthoni munkavégzéssel és a működtetés elektronikus útra terelésével kapcsolatban is számos újítást vezettek be az ELTE-n, az ezzel kapcsolatos ügymenet részletes leírását, a kollégiumok működésével kapcsolatos legfontosabb információkat szintén tartalmazza a gyűjtemény.

 A felület segítségével igénybe vehető a karokon továbbra is működő mentori szolgáltatás, és tájékozódhatunk azokról a csatornákról is, amelyeken az egyetemen belül támogatást kaphatunk a bezártságból fakadó pszichés problémáink esetén.

A Kisokost folyamatosan bővítik, érdemes nyomon követni a változásokat. A gyűjteményt ezen a linken éri el.