Együtt oktatunk az inkluzív felsőoktatásban!

2020.10.13.
Együtt oktatunk az inkluzív felsőoktatásban!

Kiknek és miről szól ez a kurzus?

Mindig szeretett volna sokszínű felsőoktatási környezetben dolgozni és tanulni, de nem volt benne biztos, hogyan kezdje el kialakítani ezt? 

Az Együtt oktatunk az inkluzív felsőoktatásban! kurzus keretében lehetősége van megtervezni ezt, mert a közös munka itt arról szól, hogy miképp tehetjük még sokszínűbbé az akadémiai világot. A hat modul során megismerkedünk a részvételi megközelítéssel, az Együtt oktatunk! módszertan XXI. századi eszközeivel és azokkal a szereplőkkel, akik Magyarországon már participatív módon oktatnak, dolgoznak. 

Hiszünk abban, hogy az Együtt oktatunk! módszertan nemcsak a felsőoktatásban hozhat változást. Így örömmel várjuk az Ön jelentkezését, javaslatait és gondolatait, amellyel a saját helyi közösségét, benne a fogyatékossággal élő embereket hozza helyzetbe.

Ez a fejlesztés öröm mindenki számára, vegyen benne részt. 

Kik a kurzus fejlesztői és oktatói?

Csángó Dániel
Cserti-Szauer Csilla 
Gál Dániel
Horváth Endre
Katona Vanda, PhD
Sándor Anikó, PhD
Szaffner Gyula

Mikor indul és zárul a kurzus?

2020. szeptember 20-án indul és 2021. január 15-én zárul. Egyéni haladással teljesíthető. Javasolt időráfordítás: heti 2-3 óra

Hogyan tud jelentkezni?

A következő linkeken:
https://mooc.elte.hu/register (új felhasználóknak, a 94C8LK kód megadásával)
https://mooc.elte.hu/enroll/94C8LK (közvetlenül, azoknak ajánlott, akik már rendelkeznek felhasználói fiókkal a mooc.elte.hu oldalon)
https://mooc.elte.hu (Akik már regisztráltak a kurzusra, innen is be tudnak lépni az e-mail-cím helyett a regisztrációkor megadott felhasználónév megadásával. FONTOS: Javasoljuk, hogy a belépést követően adja meg az e-mail-címét  (Fiók/Beállítások/+E-mail menüpont), hogy elfelejtett jelszó esetén emlékeztetőt kaphasson. Ha nem állít be a fiókjához e-mail-címet, kérjük, jegyezze meg a kurzushoz tartozó felhasználónevét és jelszavát, mert elfelejtett jelszó esetén nem lehetséges új jelszó küldése e-mail-cím hiányában.)

Milyen további fontos információkra hívjuk fel a figyelmét?

Intézmény: ELTE BGGYK Disability / Studies / and Social / Innovation Lab 
Ár: ingyenes 
Tárgy: fogyatékosságtudomány 
Szint: bevezető
Nyelv: magyar
Videók feliratozása: magyar