Életmódváltás a BEAC-cal

2021.02.24.
Életmódváltás a BEAC-cal
Március 1-én indul a BEAC Életmódváltók programja Horváth Viktoria vezetésével azoknak, akik változtatnának szokásaikon, egészségesebben élnének. A programban az ELTE-polgárok kedvezményesen vehetnek részt.

Az életmódváltás ebben a közösségben hosszabb távú folyamat, melynek során mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelő életformát. A kurzuson nem kínálnak instant megoldásokat az évtizedek során kialakult minták megváltoztatására, de megmutatják az utat az egészségesebb élet felé. A résztvevők havi bontásban foglalkoznak különböző témákkal, a kurzus végére így komplex tudásanyag gyűlik össze azok számára, akik folyamatosan követik a programot. Akik csak egy-egy hónapra csatlakoznak, azok az adott hónap témájáról szerezhetnek teljeskörű ismereteket. 

Az Életmódváltók program vezetője Horváth Viktória. A BEAC oktatója a következőket mondta el magáról: "Nagyon régóta foglalkoztat, hogy mitől lesz az ember egészséges és boldog, mi kell ahhoz, hogy jól érezze magát a bőrében. Válaszokat keresve először az ELTE rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakán tanultam, majd rekreáció MSc képzésen folytattam tanulmányaimat életmód tanácsadó szakirányon. Jelenleg a manuálterápia és a jóga területén képzem magam. Az Életmódváltók program célja, hogy az életmódváltás elcsépelt fogalmát újragondoljuk és olyan alapokra helyezzük, ahol ez a folyamat izgalmakkal teli, jó érzések által kísért önmegismerés útján történhet. Ehhez szeretném biztosítani a közeget, a lendületet, az információt és elakadás esetén a segítséget."

Bérletek: teljes árú: 6 490 Ft/hó, kedvezményes: 4 990 Ft/hó (igénybe vehető ELTE-s hallgatók, dolgozók, valamint alumnusok számára)

A bérletvásárlást követően a csoport tagjai zárt Facebook-csoportba kerülnek, amelyhez ITT lehet csatlakozni. A programmal kapcsolatos hírlevélre ITT lehet feliratkozni.

További részletek és program