Elindult a tanárképzés ötödik évfolyama

2017.09.12.
Elindult a tanárképzés ötödik évfolyama
Az osztatlan tanárképzés tanévnyitó ünnepségére 2017. szeptember 7-én, az ELTE Bölcsészettudományi Karának Trefort-kerti campusán került sor.

A 2017/2018. tanév megnyitóján Borhy László akadémikus, az Eötvös Loránd Tudományegyetem rektora és Károly Krisztina, az ELTE Tanárképző Központjának főigazgatója köszöntötte az elsőéveseket.

Ezután a képzésben résztvevő karok vezetői, Borsodi Csaba, a Bölcsészettudományi Kar dékánja, Krebsz Anna, az Informatikai Kar dékánhelyettese, Horváth Erzsébet, a Természettudományi Kar dékánhelyettese, valamint. Felvinczi Katalin, a Pedagógiai és Pszichológiai Kar dékánhelyettese szólt a Kari Tanácsteremben megjelent új hallgatóinkhoz, és ismertette karának jellegzetességeit. A beszédeket követően Kanti Eszter, az EHÖK tanárképzési referense köszöntötte a leendő tanárjelölteket.

Az évnyitót az ELTE BTK Zenei Tanszék kamarakórusának műsora tette még ünnepélyesebbé, az énekkart Erdős Ákos egyetemi adjunktus vezényelte. Zongorán közreműködött Bodnár Gábor habilitált egyetemi docens, tanszékvezető.

Az eseményen készült fényképeket az alábbi oldalon tekinthetik meg.