ELTE Hallgatói Ötletpályázat

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Rektori Hivatal Pályázati és Innovációs Központja a Hallgatói Karrier- és Szolgáltató Központ támogatásával innovatív ötletpályázatot hirdet az ELTE graduális vagy posztgraduális képzésén résztvevő hallgatóinak. A pályázat célja egy innovatív, saját ötleten alapuló projekt elindításának anyagi, illetve szakmai támogatása. Benyújtási határidő: 2013. január 31. 16:00

Fontos szempont, hogy az ELTE hallgatóinak és kutatóinak elképzeléseit piacképes termékké formálják, legyen az technológiai fejlesztés a biokémiában, műszaki tudományokban vagy új kutatási módszer a szociológiában vagy akár a nyelvészetben. A pályázati felhívásra egyéni és csoportos pályázat benyújtására is lehetőség van. Csoportos pályázatot az Egyetem graduális és posztgraduális képzésén résztvevők az oktatókkal közösen is benyújthatnak.

Az ötletpályázat díjazottjai pénzjutalomban részesülnek az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat felajánlásában:

I. helyezett: bruttó 150.000 Ft

II. helyezett: bruttó 100.000 Ft

III. helyezett: bruttó 50.000 Ft

Az ELTE Tudás- és Technológiatranszfer Iroda a támogatott pályázók számára a szabadon felhasználható pénzjutalmon túl szakmai segítséget is nyújt ötletük megvalósításához. A legjobbak projektjüket a február végi Innovációs Napon is bemutathatják.

Részletes pályázati felhívás és útmutató a Pályázati és Innovációs Központ honlapján érhető el.

2013.01.29.