Innovatív Hallgatói Ötletpályázat - határidő-hosszabbítás!

2016.12.22.
Innovatív Hallgatói Ötletpályázat - határidő-hosszabbítás!
Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Innovációs Központ ötletpályázatot hirdet az Egyetem graduális és posztgraduális képzésében résztvevő hallgatói számára. A jelentkezési határidőt 2017. február 6-ig meghosszabbították. 

A pályázat egy innovatív, saját ötleten alapuló projekt beindításának elősegítéséhez kíván anyagi, illetve szakmai támogatást nyújtani. A kiírók célja, hogy az ELTE hallgatóinak, doktoranduszainak elképzeléseit a társadalom számára hasznos, illetve piacképes megoldássá formálják, származzon az bármely tudományterületről. Lehet akár technológiai fejlesztés az informatikai vagy természettudományokban, a szociológia, szociálpolitika, közgazdaságtan vagy a bölcsészettudományok területén elért új kutatási eredmények gyakorlati alkalmazása, beleértve az innovatív oktatási módszereket is.

Idén először meghirdetik a Jófogás Különdíjat is. Díjazzák a legjobb mobil platformra készített ötletet, ami innovatív megoldást nyújt a magánszemélyek közötti adás-vételre, az egymás közötti tudás/érték megosztásra, vagy különböző szolgáltatások közvetítésére. Emellett az S4-IT Kft. is ajánlott fel különdíjat.

Pályázni a felhívás kritériumainak megfelelően átdolgozott TDK dolgozattal vagy PhD értekezéssel is lehetséges.

Pályázatok benyújthatók egyéni és csoportos formában az ELTE-n aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező tag vezetésével vagy részvételével. Csoportosan benyújtott pályázat esetén társpályázók lehetnek más felsőoktatási intézmény hallgatói, illetve az ELTE oktatói is.

A pályázatot elektronikusan, az innovacio@innovacio.elte.hu e-mail címre küldhetik el az érdeklődők 2017. február 6-ig. Az e-mail tárgya: Hallgatói Ötletpályázat 2017.

Pályázati felhívás

Pályázati útmutató

Költségtervezés

Jófogás Különdíj

S4-IT Kft. Különdíj