ELTE-sek a Spartan Race kihíváson

2020.07.12.
ELTE-sek a Spartan Race kihíváson
A „Beast” távon a 16., a „Sprint” távon a 32. helyen végeztek a BEAC sportolói az orfűi versenyen.

A június végén megrendezett Spartan Race kihíváson harmadik alkalommal képviseltette magát az ELTE-s hallgatókat, alumnusokat is felvonultató BEAC Spartan csapat. A nyári forróságban megrendezett orfűi versenyen Beast távon a 67 induló csapatból a 16. helyen végeztek sportolóink, míg Sprint távon a 32. helyet foglalhatták el a 86 induló között.

A versenyen az ELTE-BEAC színeiben Mischinger Péter IK alumnus, Szabó-Thomka Hanna ELTE SEK alumnus, Nyitrai Réka, a BEAC Polythlon ETK sportolója, Szabó Kristóf, a GTI hallgatója, Kósy Gergely az IK hallgatója, Farkas Lilla BEAC Polefitness szakágvezető, a BEAC Spartan alapítója, az ELTE PPK alumnusa és Juhász Péter BEAC Spartan alapító, ELTE PPK alumnus vettek részt.

Mischinger Péternek, aki egy 20 kilogrammos súlymellénnyel vágott neki, bokasérülés miatt nem sikerült célba érnie. A versenyzők többségének a rekkenő hőség mellett az jelentette a legnagyobb kihívást, hogy járványügyi korlátozások miatt kimaradt a megmérettetés előtti felkészülési időszak. A személyes élménybeszámolók a BEAC honlapján, a részletes versenyeredmények a Spartan Race oldalán olvashatók.

Forrás: BEAC