ELTE–Újbuda Innovációs Nap 2018

ELTE–Újbuda Innovációs Nap 2018
12/05

2018. december 05. 09:00

ELTE TTK Gömb aula (1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A)

12/05

2018. december 05. 09:00 -

ELTE TTK Gömb aula (1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A)


Az ELTE Innovációs Központja Újbuda Önkormányzatával együttműködésben egész napos szakmai rendezvényt szervez, melyen a tavalyi évhez hasonlóan startup szakkiállítással is várják az érdeklődőket.

Az immár hagyományos, tizenkettedik alkalommal megrendezendő innovációs konferencia és kiállítás célja az egyetemen keletkezett tudás ipari és társadalmi hasznosításának ösztönzése, az egyetemen dolgozó oktató-kutatók és a hallgatók vállalati szférával való kapcsolatainak erősítése, kiterjesztése, valamint az aktuális innovációt érintő finanszírozási lehetőségek megismertetése.

A rendezvényen szakmai előadást tart Birkner Zoltán, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöke, továbbá  átadják Az ELTE Innovatív Kutatója díjat, valamint kihirdetik a 2018. évi Innovatív Hallgatói Ötletpályázat díjazottjait, ezt követően kerül sor a nyertes pályázatok prezentálására.

Az eseményen bemutatkozik továbbá az ELTE Kiválósági Program (Diagnosztika és terápia, Anyagtudomány, Asztro- és részecskefizika, Problémamegoldó rendszerek) és számos, az innovációt támogató kiemelt szakmai szervezet és program. Előadást tart Ned Allen, a Mars misszióban vezető fejlesztő vállalat, a Lockheed Martin Corporation vezető kutatója.

Látogatói regisztráció (kötelező, 2018. december 3-ig)

Program

A rendezvény támogatója a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara.