ELTECON tanulmányi verseny középiskolásoknak

2016.10.12.
ELTECON tanulmányi verseny középiskolásoknak
Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Társadalomtudományi Karának Közgazdaságtudományi Tanszéke hatodik alkalommal hirdet tanulmányi versenyt középiskolások számára.

A verseny résztvevői bepillantást nyerhetnek a közgazdászok gondolkodásába, módszereibe, így azt is megtudhatják, érdekli-e őket valójában ez a tudományág. A versenyre egyéni vagy páros jelentkezéseket várnak, a legjobbak nyereményekkel is gazdagodnak.

A jelentkezőktől nem a közgazdasági tárgyi tudást várják el, hanem az ötletes, elemzőkészséget demonstráló gondolkodást. Olyan tanulók jelentkezését várják egyénileg vagy párosan, akik 2017-ben vagy 2018-ban érettségiznek. A verseny nyelve magyar, de a magyar állampolgárság nem feltétel.

A versenyen résztvevő csapatoknak 2016. november 15-ig kell regisztrálniuk ezen az e-mail címen (a levél tárgya: elteconverseny2016). Ez mindössze annyit jelent, hogy el kell küldeniük a csapat és a csapat tagjainak nevét, e-mail címét és középiskolájának és osztályának megnevezését, valamint (amennyiben van ilyen) a felkészítő tanár nevét és elérhetőségét. A regisztráció csak az érdeklődés felmérésére szolgál. A megoldott feladatoknak 2016. december 15. 20:00-ig kell beérkeznie ugyanerre az e-mail címre (a levél tárgya: elteconverseny2016 beadas).

További részletek