Eötvös Természettudományos Tábor – felhívás

Az ELTE Eötvös József Collegium és a Természettudományi Kar idén harmadik alkalommal szervez Eötvös Természettudományos Tábort. A 2014. július 21–27. közötti rendezvényre a természettudományok iránt érdeklődő középiskolás diákokat várják. Jelentkezési határidő: 2014. június 22.

A szervezők azokat a pályaválasztás előtt álló diákokat szeretnék megszólítani, akikhez közel állnak a természettudományos tárgyak (matematika, fizika, biológia, kémia, földrajz) és az informatika. A táborban résztvevők betekinthetnek az egyetemen folyó szakmai munkába, megismerkedhetnek a laborok műszereivel és az ELTE oktatóival, ellátogathatnak az Ásványtárba és a Planetáriumba is.

A táborba való jelentkezéshez a pályázó diákoknak egy-egy esszét kell írniuk a tábor szervezői által megadott témák valamelyikéről. A beérkezett esszéket az Eötvös Collegium természettudományos műhelyei bírálják el. Részvételi díj: 16 000 Ft, a szekciók legjobb pályaművét benyújtó diákok ingyen vehetnek részt a táborban. A tavalyi táborozók véleményei itt olvashatók.

Plakát

Eötvös Természettudományos Tábor

2014.05.19.