Erasmus+ felhívás

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem pályázatot ír ki a 2014/2015-ös tanévben Erasmus+ hallgatói mobilitási programban való részvételre.

Az Erasmus program keretében a pályázaton nyertes hallgatók lehetőséget kapnak az ELTE Európai Uniós partneregyetemeinek egyikén részképzésben részt venni (a külföldi egyetem saját hallgatóival megegyező státusban fogadja őket, nem kell tandíjat fizetniük és a kint teljesített vizsgáik itthoni tanulmányi kötelezettségükbe intézeti/tanszéki engedéllyel beszámíthatók), valamint külföldi egyetemen, szakmai szervezetnél, non-profit szervezetnél szakmai gyakorlatot teljesíteni. A tanulmányutak célja félév-áthallgatás, a szakdolgozat elkészítése, illetve a szakos tanulmányokkal egybekötött szakmai gyakorlat lehet.

A pályázatot a kari sajátosságoknak megfelelően legkésőbb 2014. március 16-án éjfélig kell elektronikusan benyújtani a Neptun Erasmus felületén. Amennyiben a kari vagy intézeti/tanszéki felhívás előírja a pályázat papír alapon történő beadását is, akkor azt legkésőbb 2014. március 17-ig le kell adni a felhívásban megadott koordinátornak.

A pályázati felhívás itt, bővebb információk pedig itt találhatók. A 2012/2013-as tanévben Magyarországon az ELTE-ről indult útnak a legtöbb Erasmus-ösztöndíjas, erről bővebben itt olvashat.

2014.03.04.