Erasmus+ hallgató pályázat – felhívás

2016.02.24.
Erasmus+ hallgató pályázat – felhívás
Az Eötvös Loránd Tudományegyetem pályázatot ír ki a 2016/2017-es tanévben Erasmus+ hallgatói mobilitási programban való részvételre. Jelentkezési határidő: 2016. március 10.

Az Erasmus program keretében a pályázaton nyertes hallgatók lehetőséget kapnak az ELTE Európai Uniós partneregyetemeinek egyikén részképzésben részt venni (a külföldi egyetem saját hallgatóival megegyező státusban fogadja őket, nem kell tandíjat fizetniük és a kint teljesített vizsgáik itthoni tanulmányi kötelezettségükbe intézeti/tanszéki engedéllyel beszámíthatók), valamint külföldi egyetemen, szakmai szervezetnél, non-profit szervezetnél szakmai gyakorlatot teljesíteni. A tanulmányutak célja féléváthallgatás, a szakdolgozat elkészítése, illetve a szakos tanulmányokkal egybekötött szakmai gyakorlat lehet.

A pályázatot a kari sajátosságoknak megfelelően legkésőbb 2016. március 10-én éjfélig kell elektronikusan benyújtani a Neptun Erasmus felületén. Amennyiben a kari vagy intézeti, ill. tanszéki felhívás előírja a pályázat papír alapon történő beadását is, akkor azt a felhívásban rögzített időpontban kell a megadott koordinátornak leadni.

A pályázati felhívás itt, bővebb információk pedig itt találhatók.

ELTE Erasmus