Eredményes szereplés a közgazdasági szekcióban

2021.04.26.
Eredményes szereplés a közgazdasági szekcióban
A Gazdálkodástudományi Intézet és a Pedagógiai és Pszichológiai Kar hallgatói egy II. és egy III. hellyel, továbbá három különdíjjal gazdagították az ELTE-t a 35. Országos Tudományos Diákköri Konferencián.

A Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Karának szervezésében április 22. és 24. között ülésezett a 35. OTDK Közgazdaságtudományi Szekciója. Bár az Eötvös Loránd Tudományegyetemen csak négy éve indult el a gazdálkodástudományi képzés, hallgatóink egy II. és egy III. helyet is szereztek, és 3 különdíjban részesültek. 

A II. helyezést Mona Zsuzsa (témavezetője Rózsa Ildikó) nyerte el a Számvitel, kontroling tagozatban, ugyanitt kapott különdíjat Fehér Gábor (Karai Éva témavezetésével). A III. helyet Vezetés és magatartás tagozatban szerezte Szabó Zoé Júlia (témavezetője Pádár Katalin). Különdíjat kapott még a PPK-s Nagy Csenge (témavezetője Csehné Papp Imola) az Emberi erőforrás – munkaerőpiaci trendek tagozatban és Körösi Péter (témavezetője Vigvári Gábor) a Világgazdaság – integráció és külkereskedelem tagozatban.

Eredménylista