Ezrek mozogtak az ELTE Sport7-en

2017.09.20.
Ezrek mozogtak az ELTE Sport7-en
Több ezren érdeklődtek a 2017-es ELTE Sport7 programjai iránt, ahol közel 40 sportágat próbálhattak ki a mozogni vágyók. A szeptember 11-től egy héten át tartó programsorozat célja az idei évben is az volt, hogy ismertté tegye az ELTE és a BEAC számos sportolási lehetőségét az egyetem polgárai számára.

Az aerobiktól a falmászásig, a polefitnesztől a jógáig közel 40 sportágat próbáltak ki a résztvevők: a Bogdánfy úti sporttelep mellett a Mérnök utcában, a Vízisporttelepen és több más külső helyszínen is voltak ingyenes programok, így lehetett kajakozni, labdajátékokat játszani vagy éppen hastáncolni is.

Az évről évre egyre több résztvevőt megmozgató eseményen a hallgatók mellett számos alumnus, egyetemi dolgozó és külföldi hallgató is részt vett.

Az egy héten át tartó ELTE Sport7 óriási népszerűsége egyben a BEAC tanévkezdő sportkampányának sikerességét is mutatja,

hiszen a rendezvényt kéthetes gólyatábori, beiratkozási és kollégiumi kampány előzte meg, ahol az ELTE 2017/2018-as tanévéről szóló Sportkisokosát 10 000 példányban osztották ki a BEAC munkatársai.

Az ELTE Sport7-hez nyereményjáték is kapcsolódott, amelyet eddig közel 1300-an töltöttek ki: a játék szeptember 28-ig tart, fődíja pedig az ELTE Sport Arca, Kapás Boglárka által dedikált Vizes VB-kabalafigurák egyike. Emellett a szervezők kisorsolnak egy 45 000 Ft értékű Nike ajándékutalványt, az Eötvös Kiadó jóvoltából ELTE-s ajándékcsomagokat, valamint BEAC-os termékeket is.

A bemutatott sportágak bármelyikéhez lehet csatlakozni az év folyamán. További információk az edzésekről  a BEAC honlapján.

A Sport7-en készült fényképek elérhetők a BEAC Facebook-oldalán.

BEAC

ELTE Sport7 2017

ELTE Sport7 2017

0

/

0

0

/

0