Felhívás nemzetközi online kurzusok megtartására

2023.11.03.
Felhívás nemzetközi online kurzusok megtartására
Az ELTE Oktatási Igazgatósága pályázatot hirdet a CHARM-EIGHT projekt keretében indítandó nemzetközi online kurzusok pénzügyi és szakmai támogatására.

Jelen pályázat közvetlenül kapcsolódik a CHARM-EU Európai Egyetemi Szövetség felhívásához, amelyben olyan online kurzusok felajánlását kérik az oktatóktól, amelyekhez a partneregyetemek hallgatói számára is hozzáférést biztosítanak. A felajánlott kurzusok felvételével a hallgatók első kézből, fizikai mobilitás nélkül szerezhetnek nemzetközi tapasztalatokat, az online kurzusok során megszerzett krediteket a partneregyetemek elismerik. A pályázat célja, hogy a kezdeményezésbe bekapcsolódó ELTE oktatók számára pénzügyi és szakmai támogatást biztosítson.

A pályázatban az ELTE-vel közalkalmazotti jogviszonyban álló oktatók vehetnek részt, a 2023/24-es tanév tavaszi félévében indítandó angol nyelvű, online vagy hibrid kurzusuk megjelölésével, amely az egyetem valamely alap- vagy mesterszakos képzése mintatantervének része. A kurzusok bármely tudományterülethez tartozhatnak, de bizonyos területek előnyben részesülhetnek. További részletek és a pályázati feltételek a felhívásban találhatók.

A pályázat benyújtásának határideje: 2023. november 20.

Pályázati felhívás
A pályázatot az alábbi linken elérhető űrlap kitöltésével lehet benyújtani.