Felkai András ösztöndíj

2017.05.05.
Felkai András ösztöndíj
Az ösztöndíj a fiatal gazdasági szakemberek és végzős hallgatók tanulmányaihoz nyújt pénzügyi támogatást. Pályázni 2017. június 30-ig lehet.

A Felkai András Ösztöndíj célja, hogy a magyar gazdasági és pénzügyi szektor olyan szakemberekkel gazdagodjon, akiket Felkai András közgazdászhoz hasonlóan pozitív beállítottság, hozzáértés és nemzetközi látókör jellemez. A díj e cél elérése érdekében fiatal gazdasági szakemberek és végzős hallgatók posztgraduális tanulmányainak folytatásához nyújt pénzügyi támogatást.

A Felkai András Ösztöndíjat minden 20–30 év közötti magyar állampolgársággal vagy magyar igazolvánnyal rendelkező magánszemély megpályázhatja, aki az ösztöndjíban közreműködő intézményekben gazdasági területen egyetemi oklevelet szerzett, vagy valamely intézmény nappali tagozatos hallgatója, és ebben a minőségében legalább öt szemesztert sikeresen elvégzett. Az Ösztöndíjbizottság évente 2-5 pályázó részére, egyenként átlagosan 300.000 - 350.000 forint értékű támogatás odaítéléséről dönt.

A pályázatok benyújtásának határideje 2017. június 30.

Bővebb információ

Pályázati kiírás