Film Up!

Az ELTE Rektori Hivatal Pályázati és Innovációs Központja az InfoPark Alapítvánnyal közösen Film Up! címmel kisfilmkészítő pályázatot hirdet az Egyetem PhD, MA és MSc-hallgatóinak. Pályázni 2015. február 15-ig lehet, egyénileg vagy csoportban.

A szervezők olyan, maximum nyolc perces kisfilmeket várnak, amelyek a hallgató(k) tudományos tevékenységét, illetve annak érdekes részletét mutatják be közérthető formában. Fontos az újszerűség, a játékos, szórakoztató módon történő ismeretátadás képessége és a látványos bemutatás. A filmkészítéssel kapcsolatban technikai segítséget nyújtanak a TTK Természettudományi Kommunikáció és UNESCO Multimédiapedagógia Központ munkatársai.

A filmeket szakmai zsűri bírálja el, a nyertesek tárgy- és pénzjutalomban részesülnek. A Pályázati és Innovációs Központ az első három helyezett csapat számára konferencia-részvételi támogatást ajánlott fel, bruttó 125 000, 75 000 és 50 000 Ft értékben az Evopro Holding Zrt. és az ELTE Hallgatói Önkormányzatának támogatásával. Az InfoPark Alapítvány jóvoltából az első három helyezett 1–1 laptoppal lesz gazdagabb a Discount Laptop Shop LLC támogatásával. Az InfoPark Alapítvány az általa legsikeresebbnek tartott kisfilm készítőjét bruttó 500 000 Ft pénzjutalommal is díjazhatja.


2014.12.02.