Folytatódnak az ingyenes dolgozói edzések

2019.01.02.
Folytatódnak az ingyenes dolgozói edzések
Új lendülettel indulnak január 7-én az ELTE dolgozói edzések a BEAC szakképzett oktatóival. Az órarend és a helyszín nem változott, az ELTE Szolgáltatási Igazgatóság támogatásának köszönhetően pedig továbbra is ingyenesen látogathatók a funkcionális köredzések és a gerinctréning.

A kora reggeli órák a belvárosi, Semmelweis utcai OSC vívóteremben (1052 Semmelweis utca 2.– Astoria) zajlanak, amely minden kar vagy szervezet dolgozója számára könnyen megközelíthető, központi helyszín.

A könnyen elérhető helyszín és a kora reggeli időpont lehetővé teszi, hogy azok a dolgozók is sportolási lehetőséghez jussanak, akiknek egyébként a XI. kerületi Bogdánfy úti sporttelep vagy a délutáni BEAC-os edzésidőpontok nem alkalmasak. Az edzések erőnléttől, tudástól, edzettségtől függetlenül mindenkinek szólnak.

Gerinctréning: azoknak ajánljuk, akik nem vágynak kifejezetten pörgős mozgásra, de tetőtől-talpig alaposan átmozgatnák magukat, kellemesen elfáradnának és erősítenék nem csak a felületes, hanem mélyizmaikat is.

Funkcionális köredzés: azoknak ajánljuk, akik a pörgős, változatos edzéseket kedvelik, ahol lehet bárki kezdő és haladó is, mert az ellenállások, a gyakorlatok és a kihívások is személyre szabottak! A foglakozásokon használt mozgásformák és eszközök: saját testsúlyos gyakorlatok, kettlebell, TRX.

Edzésidőpontok:

  • Funkcionális köredzés (Virág Tündével): H/SZE: 6:30-7:30
  • Gerinctréning (Varga Diával): K/CS: 7:00-8:00

Részletek és jelentkezés NÉV, SZERVEZETI EGYSÉG, EDZÉSTÍPUS, TELEFONSZÁM megadásával a szervezes@beac.elte.hu email címen, illetve a 061-209-06-17 és a +36-30-355-0264 telefonszámok bármelyikén. Aki korábban részt vett az órákon, annak nem szükséges előre jelentkeznie.

Az órákhoz folyamatosan lehet csatlakozni!

Forrás: BEAC