Gyere az Angeluszba!

2020.04.23.
Gyere az Angeluszba!
2020-ban is felvételt hirdet az ELTE Angelusz Róbert Társadalomtudományi Szakkollégium társadalomtudományi érdeklődésű, magyar felsőoktatási intézményekben tanuló hallgatók számára. 

A felvételi három fordulóból áll:

 • 1. forduló - Írásbeli
  Az érdeklődő hallgatók a felvételi kérdőív kitöltésével jelentkezhetnek, melyet jeligés kitöltés után az angeluszfelveteli2020@gmail.com címre kell elküldeniük 2020. április 27-ig.
 • 2. forduló - Online szóbeli
  Az írásbelin túljutott jelentkezőket 2020. május 10-ig érdesítik a következő körbe jutásról, melyben egy online, videós beszélgetésen vesznek részt az első fordulót sikeresen teljesítő hallgatók.
  Tervezett időpont: 2020. május 13–16.
 • 3. forduló - Online tábor
  A felvételi folyamat része hagyományosan a tábor, ahol különböző játékos csoportfeladatokon keresztül kerülhetnek közelebb a jelentkezők a szakkollégium működéséhez. Jelen helyzetben ezt a fordulót is az online térbe helyezik át, így – ha sajátos keretek között is, de – lehetőségük lesz a felvételizőknek együtt dolgozni másokkal és jobban megismerni a szervezet működését.
  Tervezett időpont: 2020. május 22–24.

Az Angelusz Róbert Társadalomtudományi Szakkollégium 2004 óta fogja össze a társadalomtudományok iránt érdeklődő, a társadalmi kérdések iránt érzékeny hallgatókat. Célja olyan inspiratív, tudományos párbeszédre és eszmecserére alkalmas állandó fórum megteremtése, melynek segítségével a tagok felkészült, művelt, tájékozott, idegen nyelveket beszélő, széles látókörű társadalomtudományi szakemberekké válhatnak. Az ARTSZ legfőbb alapelveit képezi az autonómia, a demokratizmus, a gyakorlatiasság és az interdiszciplinaritás. 

A felvételi kérdőív és további információk
Facebook