Hamarosan itt a Felsőoktatás Felsőfokon Konferencia II.

2023.09.11.
Hamarosan itt a Felsőoktatás Felsőfokon Konferencia II.

II. Felsőoktatás Felsőfokon Konferencia
2023.10.16.

Örömmel értesítjük az ELTE polgárainkat, hogy a Felsőoktatás Felsőfokon Konferencia immáron második alkalommal kerül megrendezésre az ELTE Módszertani Együttműködés és az Oktatási Igazgatóság szervezésében. Felsőoktatás-módszertani konferenciánkra minden ELTE polgárt, hallgatót, oktatót és felsőoktatással foglalkozó szakértőt szeretettel várunk.

Az eseményen egyetemünk oktatói, kutatói, szakértői és hallgatói mutatják be eredményeiket, tapasztalataikat, ötleteiket és kérdéseiket a felsőoktatásban folyó oktatási tevékenység átalakulásáról, a jelenlegi trendekről és gyakorlatokról az oktatásmódszertan különböző területeire és szereplőire fókuszálva. Lehetőséget kívánunk biztosítani arra, hogy létrejöhessen az ELTE polgárok közötti információcsere és tudásmegosztás, mely plenáris és szekcióelőadások, valamint fórumbeszélgetések kertében tud majd megvalósulni.

Idén a konferenciát rendhagyó formában rendezzük meg, a szekcióelőadásokat előre felvett videók formájában lehet majd megtekinteni, a Canvas rendszerben létrehozott konferencia platformon keresztül. Utóbbi a konferencia napjától lesz elérhető a résztvevők számára. Szekciónként számos kiválasztott előadás valós időben is levetítésre kerül majd a konferencia Teams felületén, melyeknél lehetőség lesz élő diszkusszióra, kérdésfeltevésre, megbeszélésre. A többi előadást a rendezvény alatt és azt követően is a résztvevők bármikor megtekinthetik majd a Canvas felületen.

Tartson velünk, hogy ezen a napon közösen gondolkozhassunk a felsőoktatást érintő aktuális témákról!

Várjuk jelentkezésüket!

Részletes felhívás: II. Felsőoktatás Felsőfokon Konferencia (elte.hu)

Konferencia plakátja: II. Felsőoktatás Felsőfokon Konferencia_plakát

Jelentkezés