Három percben a tudományról

2019.07.04.
Három percben a tudományról
2019-ben második alkalommal szervezi meg Budapesten angol nyelvű tudományos és innovációs versenyét a berlini Falling Walls Alapítvány.

A Falling Walls Lab kiváló lehetőséget nyújt hallgatók, akadémikusok, vállalkozók, és más szakmabeliek számára, hogy mindössze 3 percben megosszák kutatómunkájukat, üzleti modelljüket, innovatív projektjüket vagy ötletüket társaik, és egy válogatott üzleti és akadémiai szakemberekből álló zsűri előtt. A legkiválóbb előadók lehetőséget kapnak arra, hogy részt vegyenek a Falling Walls Lab Döntőn és a Falling Walls Konferencián Berlinben, melynek költségeit a Falling Walls Lab Foundation és a hazai szervezők állják.

A megmérettetésre olyan alapképzéses, mesterképzéses, PhD hallgatók, posztdoktorok, fiatal szakemberek, vállalkozók és professzorok jelentkezését várják, akik megfelelnek az alábbi feltételek egyikének:

  • jelenleg alap- vagy mesterképzésben vesznek részt
  • alapdiplomájukat az elmúlt 10 évben szerezték meg
  • mesterdiplomájukat az elmúlt 7 évben szerezték meg
  • PhD fokozatukat az elmúlt 5 évben szerezték meg

A verseny nyilvános döntője 2019. szeptember 12-én (csütörtök) 16.00 órától lesz a Semmelweis Egyetemen (1094 Budapest, Tűzoltó utca 37-43.).

Az esemény a Falling Walls Alapítvány, a Budapesti Semmelweis Egyetem, a Magyar Tudományos Akadémia és a DAAD Magyarország közös szervezésében valósul meg.

Jelentkezési határidő: augusztus 15.

Jelentkezés
Facebook