Háromszázan a Tavaszi Sport7-en

2021.02.16.
Háromszázan a Tavaszi Sport7-en
Pénteken zárult a BEAC hagyományos eseménysorozata, ahol az aerobik-, jóga- és saját testsúlyos edzések mellett polefitness-órákat tartottak.

A BEAC február 8. és 12. között tartotta meg a hagyományos Tavaszi Sport7 rendezvényét, ezúttal online formában. A résztvevők ingyenesen látogathatták az edzéseket, amivel az egyetemi sportegyesület célja az volt, hogy minél többeknek kedvet csináljon a rendszeres testmozgáshoz. Az aerobik- és jógaórákat egy nyílt Facebook-csoportban tartották, az edzők élő bejelentkezése mellett zajló edzéseken egyenként több mint ötvenen vettek részt.  A BEAC Erőnlét szakosztálya otthon végezhető saját testsúlyos edzéseket tartott Zoom-on, itt a résztvevők bekapcsolt webkamerával csatlakoztak, hogy menet közben az edzők javaslataira figyelve javíthassanak mozdulataikon. A polefitness csapat nyújtás- és fascia-óráit összesen több mint 70-en látogatták.

A BEAC továbbra is várja foglalkozásaira a sportolni vágyókat, az edzésekről bővebb információ az alábbi linkeken található.

Aerobik
Jóga
Erőnléti edzések
Polefitness