Hogyan kommunikáljunk az orvossal?

Hogyan kommunikáljunk az orvossal?
11/25

2020. november 25. 14:00

online

11/25

2020. november 25. 14:00 -

online


Budavári-Takács Ildikó egyetemi docens szemináriumi előadása a "Harmadik Kor Egyeteme" sorozatban.

Online formában folytatódik a PPK korábban nagy sikerrel futó rendezvénysorozata, a "Harmadik Kor Egyeteme". A szépkorúaknak szóló programban ezúttal Budavári-Takács Ildikó, az ELTE PPK egyetemi docense, klinikai szakpszichológus tart szemináriumot.

Budavári-Takács Ildikó az ELTE PPK Felnőttképzés-kutatási és Tudásmenedzsment Intézet oktatója, a Karriertanácsadás és Pályaorientáció Kutatócsoport vezetője. 1997-ben végzett pszichológusként a debreceni Kossuth Lajos Tudományegyetemen, PhD-fokozatát is itt szerezte pszichológiatudományokban. 2008-ban a jogutód Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrumában szerzett szakpszichológusi végzettséget.

A programokhoz a Zoom felületén csatlakozhatnak az érdeklődők. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. További részletes információ az online elérésről a Harmadik Kor Egyeteme oldalán olvasható.

A Harmadik Kor Egyeteme program célja az aktív idősödés, az élethosszig tartó tanulás és a generációk közötti párbeszéd támogatása és népszerűsítése. Az ELTE így is törekszik arra, hogy értékalapú és hatékony kapcsolatot alakítson ki szűkebb és tágabb környezetével, s nyitott egyetemi központ legyen. A programot az ELTE PPK, a Budapesti Nyugdíjasok Szövetsége, és Az Életet az Éveknek Országos Szövetsége szervezi, és Budapest Főváros Önkormányzata támogatja.