Hungarnet networkshop 2023

2023.05.05.
Hungarnet networkshop 2023
2023. április 12-14. közt 32. alkalommal került megrendezésre a NETWORKSHOP konferencia Veszprémben, ahol az oktatás, a tudomány, az informatikai ipar és a civil szféra szereplői adhatták át egymásnak tudásukat, közösen gondolkodtak a jövő digitális transzformációjáról.

A konferencia három napja alatt plenáris és szekció előadások keretében tájékozódhattak a résztvevők a magyarországi informatikai ipar legújabb fejlesztéseiről, a felsőoktatási, a kutatási, valamint a közgyűjteményi ágazatok legfrissebb digitális fejlesztéseiről, irányairól, mindemellett az oktatásmódszertani jógyakorlatokról és tapasztalatokról. Az előadások után, a poszterszekciókban és a miniworkshopok keretén belül lehetőség adódott a felmerült kérdések megvitatására, a tapasztalatcserére, és a felhasználók-szolgáltatók közti információáramlásra.

Egyetemünket az Informatikai Igazgatóság képviselte előadásaival, továbbá az Oktatási Igazgatóság inspirálódott a digitális oktatásfejlesztési lehetőségekkel kapcsolatban.

A konferenciáról bővebben az alábbi linken tájékozódhatnak: https://nws.comp-rend.hu/

Az előadások felvételeit jelenleg az alábbi linkeken tekinthetik meg (a későbbiekben a szervezők megosztanak egy linket, amelyen keresztül összes előadás felvétele elérhető lesz):