Idei első sikerünk az OTDK-n

2019.03.27.
Idei első sikerünk az OTDK-n
Az ELTE Savaria Egyetemi Központ hallgatói idén először vettek részt az Országos Tudományos Diákköri Konferencián. A térdizületi kopást numerikus modellekkel vizsgáló Rozs Richárd különdíjat kapott.

Az ELTE Savaria Egyetemi Központ hallgatói idén először vettek részt az Országos Tudományos Diákköri Konferencián, az ország legrangosabb hallgatói tudományos fórumán. A szombathelyi campust a seregszemlén a duális gépészmérnöki alapképzés hallgatói, Rozs Richárd és Birosz Márton képviselték, akik a Műszaki Tudományi Szekcióban mutatták be tudományos pályamunkáikat március 21. és 23. között a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. 

Birosz Márton Tamás a Két 3D-s nyomtatási technológia összehasonlítása gépi és anyagminőségi szempontból című pályamunkával indult, témavezetői Andó Mátyás és Horváth Béla voltak. Rozs Richárd, aki Fekete Gusztáv és Safranyik Ferenc támogatásával készítette el A térdízületi kopás vizsgálata numerikus modellekkel című dolgozatát, az OTDK különdíját nyerte el.