Idén is lesz ELTE Virtuális Állásbörze

Idén is lesz ELTE Virtuális Állásbörze
04/11 - 04/17

2016. április 11. - 2016. április 17.

Virtuális Állásbörze

04/11 - 04/17

2016. április 11. - 2016. április 17.

Virtuális Állásbörze


Az ELTE Karrierközpont 2016. április 11–17. között hatodik alkalommal megvalósuló online börzéjén közel félszáz munkáltató várja az egyetemistákat számos álláshirdetéssel és gyakornoki pozícióval. Tavaly több mint hatszáz hallgató használta az ingyenes felületet. Az álláskeresők nemcsak remek karrierlehetőségekre lelhetnek, hanem a legaktívabbak esélyt kapnak a fődíj, egy e-book olvasó elnyerésére is.

A Virtuális Állásbörze felülete egy saját weboldal, amit egy hagyományos kiállítói tér mintájára standokkal töltenek fel. A weboldalon szereplő standokat az internetes felhasználók, munkakereső hallgatók online meglátogathatják. A standoknál le lehet tölteni a Börzére regisztráló cégek és partnerek álláskeresőknek releváns céginformációit – az érdeklődők otthonról, egy kényelmes fotelből, utazás közben a metróról, vagy akár két előadás közti szünetben is jelentkezhetnek a vágyott állásra. Az internetes rendezvény fő célja, hogy aktív, személyes párbeszéden alapuló kapcsolatot létesítsen a munkáltatók és az álláskeresők között.

Az Állásbörze közel 50 partnere között megtalálható a Deloitte, az Ernst&Young, a Tigra, a Loxon vagy az Ericsson. Az állásbörze alatt zajló nyereményjáték célja, hogy a regisztrált felhasználók minél több pontot gyűjtsenek össze, és így esélyesek legyenek a fődíjra, egy e-book olvasóra, amelyet a Deloitte ajánlott fel.

Plakát

Időpont: 2016. április 11–17.
Helyszín: Virtuális Állásbörze