Idén is számítunk a gólyák véleményére!

2016.08.29.
Idén is számítunk a gólyák véleményére!
2016. augusztus 29-től elérhetők a Neptunban az elsőéves alap- és mesterszakosok véleményét felmérő online, anonim kérdőívek.

A 2016/2017-es tanév őszi félévében, 2016. augusztus 29-től az Eötvös Loránd Tudományegyetemre beiratkozó elsőéves alap- és mesterszakosok körében is kitölthető a Neptun rendszeren keresztül a Gólyakérdőív. Minden kérdőív kitöltésével az Egyetemnek, különösen a Rektori Kabinet Minőségügyi Irodájának a minőség fejlesztésére irányuló munkáját segítik a hallgatók, akik véleményük kifejezésével saját egyetemi éveik alakításában is közreműködhetnek. A kitöltés önkéntes, a hallgatók név nélkül, illetve személyazonosításra alkalmatlan módon töltik ki a kérdőíveket.

Az elsőéves hallgatókhoz intézett kérdések révén az Egyetem a tanulmányokkal, az intézménnyel és egyetemi élettel kapcsolatos várakozásokat, valamint az egyetemi évek utáni ambíciókat, karrierterveket kívánja felmérni és értékelni, egyben pedig leendő polgárait megismerni.

Az eredmények minden esetben a képzés minőségének, a hallgatók részére nyújtott szolgáltatások színvonalának fejlesztésére szolgálnak. Az előző években készült Gólyafelmérések beszámolói megtekinthetők itt.