III. Alumni Kupa – felhívás

Az ELTE Alumni Szervezet, a Karrierközpont és az ELTE-BEAC 2014. június 21-én Egyetemünk Alumni családi- és sportnapján az ELTE Mérnök utcai Sporttelepén ismét megszervezi az Alumni Kupát, amelyre hívják az Egyetem volt hallgatóinak kispályás labdarúgó csapatait. A családi napra számos szórakoztató programmal készülnek a szervezők. A győztes labdarúgó csapat ingyen indulhat az őszi Lágymányosi Bajnokságon.

Meghívott csapatok: a Jogász Bajnokság, Bölcsész Bajnokság és Lágymányosi Bajnokság valamint a régebbi egyetemi bajnokságok csapatai. Várják azokat a volt hallgatókat is, akik erre az alkalomra állnak össze egy csapattal. A kupa 5+1-es csapatokkal, a kispályás foci szabályai szerint, a résztvevők számától függően négyes csoportokban zajlik, a csoportmeccsek után a csoport első két helyezettje egyenes kieséses rendszerben folytatja a mérkőzést a döntőig. Minden játékos ajándék pólót, ebédet és sörkupont is kap. Az 1–3. helyezett csapatok kupát, érmet és oklevelet kapnak, a legjobb játékost és kapust külön díjazzák.

Jelentkezni 2014. június 18-ig elektronikus formában ezen az e-mailcímen lehet, az első 16 csapat nevezését tudják elfogadni. A nevezési díj 5000 Ft: a befolyó összeget tehetséges, szociálisan rászoruló ELTE-hallgatók támogatására fordítják.

A programot az esemény Facebook oldalán folyamatosan frissítik.

Karrierközpont

2014.06.05.