Indul a Példakép program

2014 tavaszán országos Példakép programot indít az ELTE Karrierközpontja. A program során a hallgatók eltölthetnek egy napot példaképükkel, és szakemberek kalauzolásával benézhetnek az álommunkahely kulisszái mögé.

A rendhagyó kezdeményezéshez olyan szervezetek és cégek csatlakoztak, mint az MTI, a MOL, a Prezi, a Ustream, a T-Systems, a DIGI Sport és az Emberi Erőforrások Minisztériuma, de a példaképek között akad life coach, színházalapító, biológuskutató, fogyasztóvédelmi tanácsadó és bölcsődevezető is. A példaképek egy munkanapjukat osztják meg a hallgatókkal, és bemutatják szervezetük mindennapjait is.

A Példakép programba az ország bármely egyeteméről vagy főiskolájáról jelentkezhetnek a hallgatók, de az elbírálásnál az ELTE-sek előnyben részesülnek. Jelentkezni a példakép megjelölésével és egy motivációs anyaggal 2014. április 30-ig lehet. A pályázatok eredményét az ELTE Karrierközpont május 6. és 8. között, az ELTE Virtuális Állásbörzén hirdeti ki: a hallgatók május második hetében találkozhatnak a példaképekkel.

A példaképek listája és a jelentkezés részletei itt megtalálhatók.

2014.04.14.