Ingyenes dolgozói edzések a BEAC-nál

2020.01.30.
Ingyenes dolgozói edzések a BEAC-nál
Az ELTE sportegyesülete idén is funkcionális köredzéssel, gerinctréninggel és alakformáló aerobikkal várja a munkatársakat. Jelentkezés folyamatosan.

Az ELTE Szolgáltatási Igazgatóságának köszönhetően 2020-ban is elindulnak a BEAC ingyenes dolgozói edzései a már megszokott helyszíneken és időpontokban. Az edzésekre kezdőket, újrakezdőket és haladókat is várnak! Az órákhoz folyamatosan lehet csatlakozni, az edzéseket minden ELTE dolgozó térítésmentesen látogathatja. Öltözési és zuhanyzási lehetőség mindkét helyszínen rendelkezésre áll. 

Funkcionális köredzés: azoknak ajánljuk, akik a pörgős, változatos edzéseket kedvelik, ahol lehet bárki kezdő és haladó is, mert az ellenállások, a gyakorlatok és a kihívások is személyre szabottak. A foglakozásokon használt mozgásformák és eszközök: saját testsúlyos gyakorlatok, kettlebell, TRX.

Gerinctréning: ajánljuk azoknak, akik nem vágynak kifejezetten pörgős mozgásra, de tetőtől-talpig alaposan átmozgatnák magukat, kellemesen elfáradnának és erősítenék (nem csak a felületes, hanem a mély) izmaikat.

Alakformáló aerobik: ez az óra az egyik leghatékonyabb edzéstípus, ha cél az alakformálás, a tónusosabb izomzat elérése, az erősödés. A bemelegítést követően főként a has-fenék és comb izmaira tesszük a hangsúlyt, de nem hanyagoljuk el a hát és a kar izmaink megdolgoztatását sem. Az órát nyújtással zárjuk.

Jelentkezés és részletek név, szervezeti egység, edzéstípus, telefonszám megadásával a szervezes@beac.elte.hu email címen. Aki korábban részt vett az órákon, nem szükséges jelentkeznie. További részletek és pontos órarend a BEAC honlapján olvasható.

2020-tól ingyenes úszó-, futó- és erősítő edzéseket is szervez az ELTE dolgozói számára az ELTE-BEAC Polythlon ETK. Jelentkezés és további részletek