Ingyenes próbaedzések a Trefortban

2019.04.25.
Ingyenes próbaedzések a Trefortban
Az ELTE és a BEAC együttműködésének köszönhetően megújult az ELTE Trefort Ágoston Gyakorló Gimnázium tornaterme, ahol dinamikus alakformáló és funkcionális köredzéseken várják a sportolni vágyó ELTE polgárokat egy-egy ingyenes próbaalkalmon.

A BEAC május 14-én és 16-án mutatja be a helyszínen ősztől induló rendszeres edzéseket. Az ELTE sportegyesületének célja, hogy a sportolási lehetőségek szűkében lévő belvárosi hallgatók és dolgozók számára minél többféle edzésformát tegyen lehetővé.

Funkcionális köredzés
2019. május 14. 18:00–19:00, Kovács Bálint

Változatos, pörgős edzések, amelyeken a TRX, kettlebell, rope és slastix használatát lehet elsajátítani. A köredzések alatt az idő és a fizikum jelenti a korlátokat, de edzésről edzésre egyre jobb állóképességre lehet szert tenni. A módszer és az eszközök remek lehetőséget biztosítanak a szálkás és tónusos test kialakítására kezdőknek és haladóknak egyaránt. A próbaalkalom ingyenes, de a résztvevőknek e-mailben regisztrálniuk kell, a levél tárgyában a "Trefort ingyenes funkcionális köredzés" megjelölésével.

Alakformáló aerobik
2019. május 16. 17:00–18:00, Pesthy Orsi

Lendületes, pörgő, átmozgató, feltöltő, szerethető: ez az alakformáló aerobik. Az edzés célja, hogy 8–10 perces bemelegítést követően átmozgassa a fő izomcsoportokat, fokozza az izomtónust, növelje a testi erőt és nem utolsósorban formálja az egész testet. Ehhez eszközként kis súlyzókat, gumikötelet, kis labdákat és természetesen a résztvevők saját testsúlyát használják, az óra nyújtással zárul. A részvétel itt is ingyenes, regisztrálni e-mailben kell, amelynek tárgyában a "Trefort ingyenes aerobik" megjelölés szerepel.  

Facebook

Forrás: BEAC