Innovációs pályázat PhD-hallgatóknak

2021.03.18.
Innovációs pályázat PhD-hallgatóknak
Az ELTE Innovációs Központ pályázatot hirdet az „Innováció fókuszú, határon átnyúló programsorozat tehetséges PhD-hallgatók támogatására” projektje keretében.

A kezdeményezés komplex oktatási és mentorprogram révén olyan fiatal PhD-hallgatóknak nyújt támogatást, akik innovációs szempontból kiemelkedő tudományos eredményeket tudnak felmutatni. A pályázatra Magyarországról és a szomszédos országokból jelentkezhetnek a doktori képzésekben résztvevő hallgatók, tématerületi megkötés nincs, a pályamunkákat bármilyen tudományterületről be lehet nyújtani. Pályázni a kutatási téma alapján elkészített, maximum 5 oldalas szöveges összefoglaló benyújtásával lehet. A kiválasztásnál a legfőbb értékelési szempont és szűrőfeltétel a kutatási téma újszerűsége, innováció-tartalma.

A projektben 15 magyarországi és Kárpát-medencei hallgató fejlesztheti innovációs készségeit, a program emellett támogatja kutatási eredményeik gyakorlati megvalósítását és későbbi hasznosítását is. A program mentorai az ELTE Innovációs Központ és az ELTE Informatikai Kar oktatói és szakértői.

A pályázatokat 2021. április 7-én (szerda) 23:59-ig kell eljuttatni az ELTE Innovációs Központ számára e-mailben, a levél tárgyában az „NTP-PKTF-20-0013 pályázat: Név” szövegrész megjelenítésével.

Részletes pályázati kiírás
Pályázati adatlap
Adatkezelési nyilatkozat
Kapcsolat