Innovatív felsőoktatási módszerek

Innovatív felsőoktatási módszerek
05/16

2019. május 16. 13:00 - 18:00

Tempus Közalapítvány Brüsszel terem (1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.)

05/16

2019. május 16. 13:00 - 18:00

Tempus Közalapítvány Brüsszel terem (1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.)


A Tempus Közalapítvány 2019-ben is folytatja módszertani műhelysorozatát a felsőoktatásban dolgozó oktatók, oktatásszervezők számára. A tematikus műhelyeken a Felsőoktatás Nemzetközi Fejlesztéséért Díj felhívásra beadott pályázatok gyakorlati-módszertani bemutatói mellett lehetőség nyílik a bemutatott jó példák megvitatására, módszertani tapasztalatcserére és közös problémamegoldásra is.

A találkozó ezúttal a Hallgatók tanulásmódszertani támogatása témakör köré szerveződik, a műhelysorozat állandó szakértője Ollé János. A programban szereplő projektek megtalálhatóak a Tempus Közalapítvány által létrehozott Felsőoktatás Nemzetközi Fejlesztéséért Díj adatbázisban, melyben rövid leírás olvasható a megvalósított projektekről, oktatási módszerekről és tippek találhatók a módszerek más intézményekben való adaptálására is.

Bővebb információ és jelentkezés
Regisztrációs űrlap

A Tempus Közalapítvány létrehozta az Innofor Facebook-csoportot az innovatív oktatás-tanulás iránt elkötelezett oktatók számára azzal a céllal, hogy fórumot biztosítson a kommunikációra és a tapasztalatcserére. Az online fórumon várják a vitaindító ötleteket, szakmai cikkeket, jó gyakorlatokat, a szakmai rendezvényekről szóló tájékoztatást és javaslatokat a módszerek továbbfejlesztésére.