Innovatív Hallgatói Ötletpályázat 2018 - HATÁRIDŐ HOSSZABBÍTÁS

2018.02.07.
Innovatív Hallgatói Ötletpályázat 2018 - HATÁRIDŐ HOSSZABBÍTÁS
Az ELTE Innovációs Központja idén is meghirdeti Innovatív Hallgatói Ötletpályázatot, melynek célja a graduális és posztgraduális képzésen résztvevő ELTE-s hallgatók újító, saját ötletű projektjeinek elindítása anyagi, illetve szakmai támogatás nyújtásával. Határidő: 2018. március 12.

A pályázat témáját illető tartalmi megkötés nincs, így az származhat bármely tudományterületrő, fontos szerepet játszik azonban az ötlet újszerűsége, innovativitása és piaci megvalósíthatósága.

A pályázatok benyújthatók egyéni és csoportos formában, az ELTE-n aktív hallgató vezetésével. A legsikeresebb pályaművek várhatóan 50.000 – 500.000 Ft közötti díjazásban részesülhetnek, emellett a pályázathoz a Start it @K&H és az S4-IT Kft. is különdíjat ajánlott fel.

Az elbírálás két fordulóban történik, és az idei évben először, a két forduló között, a pályázaton induló valamennyi csapat részt vehet egy tematizált továbbképző programon, ahol lehetőség nyílik az eredményes üzleti tervezéshez szükséges, komplex ismeretek elsajátítására. A második fordulóba továbbjutó csapatokat mentorok fogják segíteni. A legjobbnak ítélt pályaművek az ELTE Országos Innovációs Napon is bemutatkoznak.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2018. március 12.

További tájékoztatás az Innovációs Központ munkatársaitól ezen az e-mail címen kérhető.